El LIFE Montserrat a la festa Alícia’t 2016

El LIFE Montserrat a la festa Alícia’t 2016

10 maig 2016

Durant el cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig s’ha celebrat a Sant Benet de Bages la festa Alícia’t 2016, un esdeveniment que organitza anualment la Fundació Alícia per promoure i difondre la cuina fàcil, sana i divertida. En l’edició d’enguany, la implicació de la Diputació de Barcelona ha permès ampliar significativament l’oferta de parades, tallers, tastos, activitats i espectacles i ha comportat un augment significatiu de públic respecte a anys anteriors.

A banda dels cuiners, la festa ha comptat amb pagesos, ramaders i productors de tota mena que han donat a conèixer el bo i millor dels seus productes: aliments de proximitat i d’alta qualitat gastronòmica.

El LIFE Montserrat ha tingut presència a la festa per partida doble. D’una banda, per la seva condició de projecte local que promou i posa en valor la gestió del territori amb finalitats agroalimentàries. I de l’altra, a través de les pròpies explotacions ramaderes que participen en el projecte.
L’experiència ha estat molt positiva, tant a nivell de difusió del projecte com d’impuls als productes comercials de les explotacions en marxa. Per això, l’any que ve esperem tornar-hi!

Qué en penses?

    Si us plau corregeix els errors i prova de nou.

    Gràcies, hem rebut el teu comentari!