Presentació del LIFE Montserrat als propietaris forestals de Catalunya

Presentació del LIFE Montserrat als propietaris forestals de Catalunya

8 abril 2016

La Federació Catalana d’Associacions de Propietaris Forestals (BOSCAT), que representa els interessos de més de 1.400 propietaris forestals d’arreu de Catalunya, va celebrar el passat 2 d’abril la seva Assemblea general ordinària. Enguany l’Assemblea ha tingut lloc a Montserrat, amb l’Associació de Propietaris Entorns de Montserrat (APFEM), un dels socis beneficiaris del projecte LIFE Montserrat, exercint d’entitat amfitriona.

La conjuntura oferia una oportunitat excel·lent per presentar el LIFE Montserrat davant d’un col·lectiu, el de la propietat forestal, transcendental per a l’èxit d’un projecte d’aquestes característiques i per a la possible implantació futura d’iniciatives similars en d’altres punts del territori.

Per això es va promoure i acordar, amb els responsables de BOSCAT, la inclusió dins l’ordre del dia d’una presentació del LIFE Montserrat. L’exposició va anar a càrrec de Miquel Rafa, responsable de les accions de comunicació del projecte, i de Lídia Quevedo, presidenta de l’APFEM.

Qué en penses?

    Si us plau corregeix els errors i prova de nou.

    Gràcies, hem rebut el teu comentari!