Reunió de treball amb els ramaders

Reunió de treball amb els ramaders

16 octubre 2017

El passat 9 d’octubre va tenir lloc, a l’Ajuntament d’El Bruc, una reunió de l’equip tècnic del LIFE Montserrat amb tots els ramaders vinculats al projecte.

A aquestes alçades, ja estan del tot definides les explotacions ramaderes que participen de les accions del LIFE Montserrat i que permetran fer efectiva la pastura en més del 50% de les àrees estratègiques per a la prevenció d’incendis delimitades pels bombers dins l’àrea del projecte.

La reunió del dia 9 va tenir dues parts. A la primera, els tècnics del LIFE Montserrat van explicar al conjunt dels ramaders la situació actual del projecte així com les previsions d’accions pendents fins a la seva finalització. L’objectiu era que tothom pogués fer-se una idea global del que s’ha fet i del que queda per fer, i que cada ramader pogués resoldre possibles dubtes en relació a la seva explotació. La segona part de la reunió va estar dedicada a parlar del futur de l’Associació de Ramaders de Montserrat. En l’escenari post-LIFE, és important que els ramaders tinguin clars els avantatges que els pots suposar mantenir-se associats i en aquest sentit, trobades com aquesta ajuden molt a enfortir lligams i permeten explorar interessos i oportunitats comunes. Per això es va decidir, de cara als propers mesos, programar noves trobades que contribueixin a reforçar la coneixença i la confiança entre el col·lectiu de ramaders, que seran la base d’una bona col·laboració futura.

Qué en penses?

    Si us plau corregeix els errors i prova de nou.

    Gràcies, hem rebut el teu comentari!