Seminari de treball amb mestres

Seminari de treball amb mestres

7 abril 2017

El passat 28 de març va tenir lloc el primer seminari de treball amb el conjunt de mestres implicats en la proposta educativa del LIFE Montserrat.

Són mestres dels centres d’educació primària i secundària que, després de les sessions de presentació dutes a terme durant el mes de gener, han decidit participar activament en el projecte.

La sessió va tenir una primera part conjunta en la qual es va presentar el marc teòric i metodològic en què es sustenta la proposta educativa. Seguidament, com que la proposta s’ha enfocat de manera diferenciada segons l’etapa educativa, el grup es va dividir en dos: mestres de primària per una banda i mestres de secundària per l’altra. Així, cada grup va poder discutir i treballar sobre l’acció educativa i els materials didàctics dissenyats específicament per a la seva etapa educativa.

Un total de 40 mestres van assistir al seminari, en representació de 13 centres de primària i 9 centres de secundària, tots ells dins l'àmbit d'actuació del LIFE Montserrat.

L’escola FEDAC de Monistrol de Montserrat va exercir d’amfitriona de la trobada, dispensant una atenció i una hospitalitat magnífica al conjunt dels assistents.

El proper seminari està programat per finals de maig i serà només per a mestres de primària.

Qué en penses?

    Si us plau corregeix els errors i prova de nou.

    Gràcies, hem rebut el teu comentari!