Visita d’una delegació hongaresa al LIFE Montserrat

Visita d’una delegació hongaresa al LIFE Montserrat

18 maig 2016

Una delegació formada per tres tècniques del Departament per a la Conservació de la Natura del Ministeri d’Agricultura d’Hongria va ser la setmana passada a Catalunya visitant diversos projectes LIFE. L’objectiu de la visita era conèixer de primera mà l’experiència en la preparació i execució d’aquests projectes per tal de traslladar aquesta expertesa a les entitats i organismes hongaresos i millorar així la seva capacitat i eficiència a l’hora d’obtenir finançament del Programa LIFE per als seus projectes.

El dimecres dia 11, la delegació va visitar el LIFE Montserrat. La jornada va començar a Barcelona, amb una reunió en la qual Anna Fidlóczky, Veronika Bokor i Ágnes Vozár, les tècniques hongareses, van poder plantejar i analitzar amb el conjunt de socis del projecte totes les qüestions i temes del seu interès. Posteriorment, un grup de tècnics del LIFE Montserrat, encapçalat per la Coordinadora Tècnica, Leire Miñambres, va acompanyar la delegació hongaresa en una visita de camp per conèixer in situ algunes de les principals accions de conservació del projecte.

Com sol succeir en aquest tipus d’intercanvi d’experiències, la jornada va resultar altament profitosa per a ambdues parts.

Qué en penses?

    Si us plau corregeix els errors i prova de nou.

    Gràcies, hem rebut el teu comentari!