Visita de la representant de la Comissió Europea

Visita de la representant de la Comissió Europea

31 març 2017

El passat divendres 24 de març una representant de la Comissió Europea, acompanyada de la monitora externa assignada al LIFE Montserrat, va realitzar una visita de treball amb l’objectiu de valorar l’avanç en la implementació de les accions del projecte i clarificar tots aquells aspectes tècnics i financers que ho requerissin.

La jornada es va organitzar en dues parts. Així, el matí va estar dedicat a reunions amb l’equip tècnic i amb els responsables administratius i financers del projecte per fer un seguiment dels treballs i analitzar en detall els canvis més significatius que hi ha hagut respecte a la planificació inicial, entre ells el tipus de bestiar seleccionat per garantir la pastura de les àrees estratègiques, que d’estar basat exclusivament en vaques ha evolucionat fins a una combinació de vaques, cabres i rucs per adaptar-se millor a les condicions físiques del territori i a la viabilitat dels projectes ramaders.

A la tarda hi havia prevista una sortida de camp amb visites a diversos punts on es concentren les accions de conservació del projecte. La meteorologia no va acompanyar gens i les intenses pluges que van caure durant tota la tarda van impedir treure el màxim profit de les visites programades. Tot i així, es van poder veure algunes zones d’interès i la representant de la Comissió va endur-se una idea força acurada de les característiques del territori on s’està treballant.

Qué en penses?

    Si us plau corregeix els errors i prova de nou.

    Gràcies, hem rebut el teu comentari!