Visites escolars per conèixer el LIFE Montserrat

Visites escolars per conèixer el LIFE Montserrat

17 novembre 2017

En el marc de les accions de difusió del projecte a la comunitat educativa, durant aquest curs 2017-2018 hi ha previstes nombroses visites d’escoles i instituts de la zona per conèixer de primera mà les actuacions del LIFE Montserrat.

Les visites es concentren en dos emplaçaments: Can Maçana, a la zona d’El Bruc, i El Mimó-Puigventós, a la zona de Vacarisses i Olesa de Montserrat. Ambdós permeten entrar en contacte amb les actuacions més significatives del projecte: treballs forestals, cremes controlades, recuperació d’espais oberts i introducció de bestiar per fer pastura a bosc.

Les visites formen part de la proposta educativa del LIFE Montserrat, que s’està desenvolupant en 18 centres d’educació primària i secundària dins l’àmbit del projecte. Aquesta setmana han tingut lloc les primeres visites programades, amb les dues classes de 4rt de l’escola Pau Vila d’Esparreguera, que van fer la sortida a Can Maçana, i els dos grups de 6è de l’escola Roc Blanc de Viladecavalls, que han visitat el Mimó-Puigventós.

En total està previst que durant aquest curs escolar uns 1300 alumnes, d’entre 9 i 15 anys, participin d’aquestes sortides.

Qué en penses?

    Si us plau corregeix els errors i prova de nou.

    Gràcies, hem rebut el teu comentari!