El LIFE Montserrat al Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2018

El LIFE Montserrat al Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2018

20 Novembre 2018

Durant els dies 16 i 17 de novembre de 2018 s’ha celebrat a Girona el Congrés Nacional d’Educació Ambiental. L’esdeveniment ha comptat amb la participació de més de 200 professionals de múltiples disciplines, totes elles vinculades a l’educació ambiental. Ponències, debats, tallers i presentacions per saber què s’està fent avui i, sobretot, com volem orientar l’educació ambiental de cara al futur.

El Congrés posava un dels seus focus d’interès en les aliances com a estratègia bàsica per avançar en el camp de l’educació ambiental. En aquesta línia, el programa reservava un espai significatiu per a la presentació d’experiències eductives basades en aquestes aliances. I entre les experiències seleccionades hi ha la proposta educativa del LIFE Montserrat, implementada durant el curs 2017-2018 en 20 centres educatius de l’àmbit del projecte.

Un excel·lent marc per explicar les accions de difusió del LIFE Montserrat i una excel·lent oportunitat per aprendre d’altres experiències reeixides en el camp de l’educació ambiental.

Qué en penses?

    Si us plau corregeix els errors i prova de nou.

    Gràcies, hem rebut el teu comentari!