Reunions amb els propietaris forestals

Reunions amb els propietaris forestals

6 Maig 2015

Durant els mesos d’abril i maig de 2015 s’estan duent a terme diverses reunions en municipis de l’àmbit del projecte LIFE Montserrat amb l’objectiu de sumar nous membres a l’Associació de Propietaris Entorns de Montserrat (APFEM). Les trobades s’emmarquen en l’Acció A1 del projecte i han de permetre donar un nou impuls a l’APFEM i consolidar la col·laboració activa dels propietaris forestals, uns dels protagonistes clau per a l’èxit del projecte.

Les reunions, coordinades per l’equip tècnic del LIFE Montserrat amb la participació dels ajuntaments de la zona i de la pròpia APFEM, estan específicament orientades als propietaris forestals. La intenció és generar un marc òptim per a exposar i debatre els temes d’interès per a aquest col·lectiu i abordar qüestions específiques que amb un públic més divers no tindrien cabuda.

El format de les sessions permet analitzar a fons les oportunitats que aporta el projecte per als propietaris i escoltar i aclarir tots els dubtes i reticències que puguin sorgir. També permet donar veu al conjunt dels participants i reservar temps perquè els qui ja formen part de l’Associació posin en comú la seva experiència. Tot plegat amb l’objectiu d’incorporar el màxim de nous socis a l’APFEM, en especial aquells propietaris amb terrenys situats a les àrees estratègiques (Àrees de Gestió del Projecte) on està previst que es desenvolupin les accions de conservació del projecte.

Qué en penses?

    Si us plau corregeix els errors i prova de nou.

    Gràcies, hem rebut el teu comentari!